maandag 15 december 2008

[W] - Uitleg Karma badges

Vanwege de nog grote onduidelijkheid hoe dit precies werkt hier een kleine uitleg, we nemen als voorbeeld de dobbelsteen badge (game badge).

Bij de eerste badge van deze serie moet je 1 game gewonnen hebben (dus niet verloren want anders telt hij niet mee) en je krijgt 1 punt waarbij je dus je eerste dobbelsteen badge binnen hebt. De teller gaat direct daarna weer op 0.

Voor de 2e karma badge moet je 5x een game gewonnen hebben maar vergeet niet dat die 1 van de vorige badge NIET meer meetelt je moet dus 5 games hebben gewonnen, daarna krijg je je 2e dobbelsteen badge.

Voor de 3e karma badge gaat wederom de teller weer op 0 dit keer moet je 20x een game gewonnen hebben de 6 gewonnen potjes van de vorige badges tellen niet meer mee!! Nadat je 20x gewonnen hebt krijg je de 3e dobbelsteen badge en wederom gaat de teller weer op 0.

Voor de 4e karma badge moet je 50 potjes winnen de 26 gewonnen potjes van de vorige keer tellen wederom NIET meer mee, heb je er 50 gewonnen dan krijg je je 4e badge en de teller gaat weer op 0.

Voor de 5e en laatste karma badge van de dobbelsteen collectie (Battle Royal) moet je 100x een game gewonnen hebben de 76 potjes van de voorgaande badges tellen niet meer mee, heb je er 100 gewonnen heb je je laatste dobbelsteen badge en kan je je de ultieme gamer noemen.

Bij elkaar voor de gehele collectie moet je dus 176 games gewonnen hebben ipv de 100 wat vele Habbo's denken ;)

Natuurlijk maakt het niet uit als je nou met Snowstorm of met Battlebal wint!! :) nogmaals de verloren potjes tellen niet mee bij de punten stand! :)