vrijdag 12 december 2008

[W] - O.B. kamer wachtwoord


Dankzij Kaanmijo hebben we de wachtwoord van de O.B. kamer weten te bemachtigen die eigelijk alleen voor de meisjes bestemd was, wij als jongens eisen natuurlijk gelijke rechten en daarom bij deze de mail met het wachtwoord erin:

Hoi kaanmijo!

Heb jij wel zin in een feestje met je vriendinnen? Dan hebben Habbo en o.b.® goed nieuws voor je! Want hierbij nodigen wij jou op vrijdag 2 januari, van 16.00 tot 17.00 uur, uit voor de speciale o.b.® Pyjamaparty.

Om alvast in de stemming te komen, kun je nu alvast een kijkje nemen in de supergezellige o.b.® kamer. De kamer vind je in de Navigator op de speciale Pyjamaparty-etage en met het volgende wachtwoord kun je deze binnenkomen:

23pyjama45

Houd dit wachtwoord wel een beetje geheim, want dit feestje is for girls only!

Klik ook eens op de onderstaande link. Op deze pagina kun je een gratis proefpakketje o.b.® tampons aanvragen (zolang de voorraad strekt). Hartstikke leuk, dus ga snel kijken!

Klik hier en bestel een gratis proefpakket


= = = = =
Dit bericht is verstuurd namens een van de commerciƫle partners van Habbo. Wil je in de toekomst dit soort berichten niet meer ontvangen, vink dan de optie "Berichten van Habbo ontvangen" uit in je Habbo ID. Heb je nog vragen over dit bericht? Mail ons dan gerust via de Habbo Help Tool.


Bij deze dus ;D