zaterdag 20 december 2008

[W] - O.B. Zitzak Meubi

Wil je ook een O.B. zitzak meubi? dat kan Habbo deelt er 1500 uit aan de Habbo's die voor 22 december deze vragenlijst onderaan invult, Habbo kiest 1500 willekeurige Habbo's uit en die krijgt dan zo'n zitzak!! :)

Zeker meedoen dus!!

PS: Dit is een geheime link die eigelijk alleen beschikbaar was voor de meiden tussen de 12 en 14 jaar maar iedereen kan blijkbaar meedoen :D

Het bericht:
= = = = =
Advertentie
= = = = =

Hallo Habbo!

Je ontvangt dit berichtje, omdat o.b.® speciaal voor jou een leuke actie in Habbo organiseert!

Als je nu op de onderstaande link klikt en de vraag op deze pagina beantwoord, dan maak je kans op één van de 1.500 coole o.b.® Zitzakken:

Klik hier en maak kans op een van de 1.500 Zitzak Meubi

Dit Meubi is speciaal gemaakt voor meiden en ideaal om je kamer mee op te fleuren. Je kunt hem trouwens ook goed gebruiken voor de o.b.® prijsvraag, waarover je via de onderstaande link meer over kunt lezen:

Doe mee aan de Pyjama Party Pixelart-competitie

En op de o.b.® website kun je een gratis proefpakketje o.b.® tampons aanvragen (zolang de voorraad strekt). Ga dus snel kijken via de onderstaande link!

Klik hier en bestel een gratis proefpakket

= = = = =
Dit bericht is verstuurd namens een van de commerciële partners van Habbo. Wil je in de toekomst dit soort berichten niet meer ontvangen, vink dan de optie "Berichten van Habbo ontvangen" uit in je Habbo ID. Heb je nog vragen over dit bericht? Mail ons dan gerust via de Habbo Help Tool.