woensdag 31 december 2008

[W] - Meubi veranderingen

Vele meubels hebben in de jaren vele veranderingen gehad hieronder enkele meubels die vaak zijn veranderd:

Area meubels (van oud naar nieuw):



Natuurlijk was de hele area collectie opnieuw gemaakt alleen wij posten hier alleen een voorbeeld elk meubel zag er in diezelfde stijl uit.

Iced meubels (van oud naar nieuw):




Natuurlijk zijn er nog veel meer meubels veranderd o.a.: Candy, mode, oosterse schermen enz. enz. :)

[W] - Habbo layouts

Habbo heeft al vele layouts gehad, hieronder staan ze van oud naar nieuw! :)




dinsdag 30 december 2008

[W] - Habbo is geboren

Een bedrijf wat nog niet zo groot was als nu nam Hotelli Kultakala, over, het bedrijf Sulake genaamd begon met beetje graphics en designs en een mooie website layout die er zo uitzag toen die tijd:



Sulake lanceerde de eerste Habbo Hotel in Finland in het jaartal 2001 :)

Enkele screens hebben we nog weten te bemachtigen van Habbo versie 1, bekijk ze maar eens goed :)

Het overzicht toen die tijd:


De openbare ruimte in versie 1:


Zoals je kan zien zijn er maar 2 icoontjes onderin :o

Oude catalogus:

[W] - Hotelli Kultakala

Hotelli Kultakala was ook een creatie van Apparatus en Kyprov dit hotel werd later verkocht aan de Finse telecom bedrijf genaamd Elisa, je kon ook een eigen kamer maken, dingen kopen en bij vrienden op bezoek gaan, dit werd echter later overgenomen door Sulake en Sulake hield hetzelfde idee alleen verbeterde het enorm. Zo zag Hotel Kultakala letterlijk in Nederlands vertaald Hotel Goudvis eruit:

Het overzicht:


In een kamer:

maandag 29 december 2008

[W] - Sneeuwstormmmmm!!

Ook door de uitvinders van de Mobiles Disco genaamd Apparatus en Kyprov is de winter naar de opening van de Mobiles Disco een nieuw project geopend namelijk het Sneeuwgevecht je kon je met een poppetje aanmelden en andere poppetjes afmaken met sneeuwballen, dit spel komt je erg bekend voor want in Habbo is het later uitgebracht als Snowstorm!

Het inlogscherm.


Het overzicht waaruit je uit diverse ruimtes kon kiezen:



De verzamel ruimte:


Het sneeuwveld!

[W] - Waar het mee begon

Apparatus en Kyprov, 2 bandleden van het Finse groepje genaamd Mobiles, hebben de eerste Habbo Hotel gemaakt maar niet met de naam Habbo Hotel maar de naam Mobiles Disco, al hun spaarcentjes staken ze in dit project om het een groot succes te maken, hun hobby werd werkelijkheid!!

Het overzicht en inlogscherm.




Ook hadden ze 2 ruimtes namelijk de bar en de disco, deze openbare ruimtes zijn later door Habbo nagemaakt en verbeterd en zijn nu in diverse hotels nog te vinden.


[W] - De week der geschiedenis

Hey!! Gible is van 29 december t/m 2 januari op vakantie en kan dus niet update maar om jullie toch een beetje te vermaken hebben we de week der geschiedenis zodat je precies weet hoe Habbo is ontstaan.

Eens toen Habbo grijs was en niet in kleur....

Nee Habbo is natuurlijk nooit grijs geweest wel ouderwets maar niet grijs, we gaan je elke dag 2 berichten voorschotelen met constant een geschiedenis lesje, zo leuk is geschiedenis nog nooit geweest!! :)

De berichten zullen elke dag om 10:00 en 16:00 geplaats worden dus wees erbij! :)

zondag 28 december 2008

[F] - Leden aantal

Soms heb je het wel eens je komt op een groep en er staat dat er bijvoorbeeld 58 leden zijn maar de leden widget vind ze niet, helaas komt dat nog wel eens voor terwijl ze er wel zijn, een klein foutje dus met de connectie met de server van Habbo op dat moment niks ernstigs dus :)



Dankjewel Kaanmijo voor het plaatje :)

[O] - Gratis stickers week 52

Het laatste overzicht van dit jaar, AAA!! nee hoor we zijn 3 of 4 januari 2009 gewoon weer bij je terug ;)

Ook eventjes me excuses van de vorige overzicht er is 1 fout gemaakt er stonden bij Finland 2 gratis stickers maar Finland moest Italie zijn, mijn excuses ervoor.

Dit keer weer een weekoverzicht, weinig veranderd ;)



[F] - 2 bugs

Er zijn weer 2 bugs gevonden dit keer weer door Kaanmijo het gaat om de volgende bugs:

Ledenwidget ze bezuinigen blijkbaar op de ruimte x)


1/10 van de button zweeft boven de webcatalogus

zaterdag 27 december 2008

[S] - Uitslag kerst verloting

Tijdens de 2 kerstdagen hielden we een verloting waar 2 Habbo's ieders een setje Arctic teleports konden winnen, de uitslag is er naar lang nadenken want er zaten hele goede bij de winnaars die MORGEN de Arctic teleport in hun doneer kunnen vinden zijn:

Bassieboy35

De kerst begin altijd met een nieuwe dag en eindigt met wat gezag, de kerst zal weer komen maar ook al weer bijna voorbij komen, de Arctic tele's zijn al beschikbaar en dat waardeer ik met een groot gebaar van hier naar daar.

groetjes bassieboy35


Morrison213

Hoi Gible Jij bent een wijze Habbo, met behulp van je vrienden kan jij alles aan!
Ga zo door allemaal!
Ik wens jullie een gezellig, blij, vrolijk, zalig, prettig, vredig, leuk, lekker kerstfeest!

Morrison213


Gefeliciteerd beide en maak een doneer aan he ;)

[F] - Welke Pinguin is het?

Nou je denkt eens even een kijkje te nemen op de Xmas 2008 groepspagina en wilt weten welke Pinguin je bijvoorbeeld op de 16e kreeg je drukt erop en .... leeg, dit overkwam Kaanmijo gisteren, het is inmiddels al opgelost maar was wel even schrikken :P

[F] - Amerika of Nederland?

Kaanmijo ging gister naar de Amerikaanse Habbo Hotel toe en zag tot zijn verbazing dat de Engelse taal en de Nederlandse taal door elkaar zat, een klein foutje dus van Habbo :D

vrijdag 26 december 2008

[I] - Interview met Hitch



Ik heb samen met Hitch een interview gehad aangezien ik al redelijk lang bevriend met hem ben, het was een leuke en grappige interview geworden dit is hem:

1) Vind je dat Habbo enorm verbeterd bij elke versie?
Hitch: Jazeker, iedere update moet een verbetering zijn. Als je niet blijft verbeteren en ontwikkelen, dan raakt men uitgekeken. En gelukkig is dat bij Habbo niet het geval. Habbo blijft door alle updates leuk om te bezoeken.

2) Wat vind je de leukste versie geweest tot nu toe?
Hitch: Geen specifieke versie. Ik ben altijd wel erg blij met de nieuwe versies, dankzij de nieuwe features die er dan weer bij zijn gekomen.

3) Doe je ook wel eens pepersaus over je Habbo kalkoen (AH reclame)?
Hitch: Haha, goede vraag. Maar ik heb de reclame niet gezien... Pepersaus is meestal wel lekker hoor!!

4) Als je eens Hotelmanager mocht zijn wat zal je dan veranderen?
Hitch: Niks! Lotus doet haar werk ontzettend goed.

Thnx Hitch voor het interview! :)

[W] - Eindkado Pinguins

Hey, vandaag hebben jullie de laatste Pinguin ontvangen als het goed is, heb je de hele serie compleet vergeet dan niet 31 december in te loggen om het eindkado van de Pinguin serie (als je ze tenminste allemaal hebt) op te halen!!

Het staat een beetje onduidelijk op de homepage van Habbo maar op 31 december ontvang je de eind Pinguin! :)

PS: De kerst 2008 badge word volgens enkele moderators dit jaar niet uitgedeeld aan de Habbo's!! Als dit echt zo is weet ik niet maar de kans is groot dat we dit jaar geen badge ontvangen!

donderdag 25 december 2008

[B] - Habbo waar ben je?

Ik en Kaanmijo kwamen de teleport uit en opeens waren we iemand kwijt die bleek in de muur te zijn verdwenen toen we de teleport verplaatsen hij was er nog wel maar niet zichtbaar :P

[B] - Zilveren trofee

In Nederland als je op een zilvere ronde trofee drukt zie je onderin je scherm dat de verkleining van de trofee niet goed gelukt is want middenin is de kleur grijs ipv zilver achtig :o

[B] - Wit vlak

Kaanmijo melden me gisteren dat er een raar wit vlak op zijn scherm zat het is een wit vlak waarin normaal gesproken een error in staat en dat je Habbo direct afsluit maar dit keer bleef het witte vlak in beeld en kon hij gewoon doorspelen kijk maar:

[S] - Merry Christmas!

Ja het is eindelijk kerst!! eindelijk mag je je kadootjes open maken eindelijk de kerst pinguin in bemachtiging en natuurlijk 2 dagen achter elkaar enorm veel plezier en feest!! :)

Ik wens jullie 2 enorm vrolijke kerst dagen toe en dat er maar veel gezelligheid is!! :)

Verloting van 2 setjes Arctic teleports
Zoals hier boven al staat we zouden 2 Arctic teleports verloten, om dit zo veilig mogelijk te doen zonder dat er teveel persoonlijke gegevens van jullie vrij komen hebben we de volgende opdracht bedacht namelijk:

Ga naar de home van Gible en plaats een orginele kerst bericht de 2 orgineelste ontvangen ieders een Arctic teleport!! dat is nog eens makkelijk verdiend!!

Deze verloting duurt t/m morgen op 27 december maken we de uitslag bekend!! :)

Voorwaardes verloting
1) Je moet een doneer hebben, zonder doneer kunnen we je geen teleport geven.
2) Je doet mee met de Habbo waarop we je de teleport moeten doneren.
3) 1x mee doen per persoon.
4) Over de uitslag kan niet gediscussieerd worden!

woensdag 24 december 2008

[O] - Overig nieuws 24-12-08

Het is kerstavond!! maar toch een klein overzichtje van het overig nieuws voor jullie ;D

Amerika || Pixel je Pinguin
In Amerika is er een competitie waarbij jij een nieuwe Pinguïn moet pixellen, en wie weet win jij wel een Sneeuwman badge, hoeveel Habbo's die prijs winnen staat er niet bij misschien wel iedere Habbo die zijn inzet toont! :)

Meer informatie over deze competitie vind je hier!

Rusland || Nog 44 dagen
Het duurt nog 44 dagen tot dat Habbo Rusland haar deuren sluit, meer kan je hier erover lezen!



Ditmaal weer weinig nieuws, de staffleden hebben morgen en overmorgen ook vrij natuurlijk dus dat kan een reden zijn voor het weinige nieuws :D

Alvast een fijne kerstavond toegewenst, om 0:00 uur staat er iets over onze verloting online houd de site dus in de gaten!


[F] - Kerst '06 badge fout in JP

In Japan heeft de kerst 2006 badge geen beschrijving of naam, ik heb het gemeld aan een moderator maar toen kreeg ik in het Engels ja ja de Japanse moderators kunnen redelijk goed Engels een heel verhaal te horen over de 2006 badge, nou goed dat verhaaltje moeten ze maar in de beschrijving doen :P



Bramboy135 bedankt voor het melden van deze fout :)

[B] - Foto over Pinguin

Kaanmijo kwam met een screenshot naar me toe van een bug de foto zit namelijk over de Pinguin heen, een heel raar effect zoals je hieronder ziet: