donderdag 30 april 2009

[R] - 4 Calippo machines

In dit bericht had je al 1 machine kunnen zien maar er zijn er nog 3!

Hier zie je ze alle 4 (incl. de eerste die we al eens hebben laten zien) op een rij:


LET OP: Wanneer je een dejavu moment hebt, kijk dan even hier waar bijna precies dezelfde machines staan!

[R] - 3 badges

Er zijn weer 3 badges gereleasd. 2 badges is voor de History Quest, deze badge is voor Engeland.

En 1 badge heeft nog een onbekende betekenis, aan de badge benaming te zien zal deze HOOGST waarschijnlijk ook voor Engeland zijn.

[W] - Koninginnendag afgelast


Ook wij hadden dingen in petto zoals een oranje kamer top 3, een boel oranje dingen die we gingen verloten en een hoop strips en filmpjes op Habbo City. Het moest een feestelijke dag worden ook voor Habbo Weetjes en Habbo City.

Door het ongeluk vonden Kaanmijo en ik het niet passend om nog feestelijk deze activiteiten te organiseren en hebben we dus beide besloten ook bij ons de koninginnendag af te lassen.

Wij zijn niet de enige, ook diverse andere fansites hebben dingen afgelast. Ook Habbo zelf heeft hun speciale radio uitzending afgelast.

Dit is hun bericht:
Door de gebeurtenissen in Apeldoorn is de geplande speciale Koninginnedag-uitzending van Habbo Radio afgelast. Wel zullen de DJ's tijdens de reguliere uren draaien.

[F] - ID wijzigen

Als je je Habbo look wilt wijzigen krijg je maar een x aantal diverse looks te zien ipv de vele mogelijkheden die er zijn. Elke keer kom je dezelfde look tegen naar bijv. 3x of 4x op random gedrukt te hebben.

Ook de Habbo clubleden krijgen nu alleen bij de 'verras me' optie de non-HC kleding te zien ipv de Habbo club kleding/accessoire.

Erg vervelend, hopelijk lossen ze het snel op!

woensdag 29 april 2009

[R] - 5 badges

Er zijn vandaag weer 2 Nederlandse badges gereleasd. Dezelfde badges als gister maar dan met 2 andere vakken namelijk biologie en geschiedenis. Klik hier voor het artikel van gister.

Ook 3 zonnenbril badges gevonden, deze zijn voor Denemarken, helaas weet ik de betekenis daarvan niet.

[R] - 23 meubels

Er zijn weer nieuwe meubels gereleasd. Dit keer een redelijk hoop voor een nieuwe collectie.

- 18 Country (land) meubels met o.a. traktor, regenboog en vogelverschrikker.
- 2 sponsor meubels
- 3 onbekende meubels

Dit zijn de meubels, bij elke meubel staat de betekenis bij, waar niks bij staat is onbekend :)

dinsdag 28 april 2009

[R] - School badges (Nederland)

Er zijn weer eens badges voor Nederland gemaakt. Dit keer in het thema school. Het heeft te maken met de vakken:

- Nederlands
- Scheikunde
- Wiskunde
- Aardrijkskunde

Ook zit er een badge bij met een sleutel erop maar waarvoor deze bedoeld is weet ik niet. Binnenkort dus een activiteit wat te maken heeft met school!

maandag 27 april 2009

[INT] - 2 gratis achtergronden

Land: Australie
Url: Habbo.com.au
Orgineel artikel: Home Ground



In Australie strijden de 50's en 70's tegen elkaar in de Decade campaigne. Decade betekend in het Nederlanders decennium. Een decennium is een periode van 10 jaar. Kies jij liever voor de 50's of vond je de 70's toch leuker?

Dat maakt verder weinig uit, als je toch wilt meedoen aan de campaigne dat kan hier.

Maargoed, even terug naar het onderwerp: de 2 gratis achtergronden.

Vanwege deze campaigne kan je nu ook 2 gratis achtergronden krijgen. Je raad het al 1 achtergrond in het thema 50's en de andere in het thema 70's, welke steun jij?

Dit zijn ze:



Paar uur terug lieten we ook badges zien die gemaakt zijn voor deze competitie, deze zullen vast nog wel een keer te winnen zijn in Australie!

[R] - 4 nieuwe badges

Er zijn weer 4 nieuwe badges gereleasd. 2 voor Spanje waarvan de betekenis onbekend is en 2 voor Australie voor de DeCade campaigne :)

Dit zijn ze:

zondag 26 april 2009

[O] - Kamer top 3 (7)

Alweer de 7e week dat we de kamer top 3 doen, er is nog steeds veel vraag naar. Om even je geheugen op te frissen weer een kleine uitleg.

Kaanmijo bezoekt elke zondag 3 kamers, niet meer en niet minder, deze 3 kamers die hij uiteraard willekeurig gekozen heeft screend hij. Met deze kamers maken we een top 3 :)

Dat is de bedoeling :)

Op nummer 3 deze week:


Een wat saaie kamer, de kleuren nodige je niet echt uit om eens de kamer te bezoeken. Het zal wel mooi zijn geweest voor een gruwelijke griezel kamer! Verder staan er diverse meubels bij elkaar die totaal niet bij elkaar passen.

Cijfer: 5

Nummer 2:


Een mooie kamer. Helaas wat leegjes aan de voorkant. Als het iets drukker was geweest zal het vast en zeker de mensen uitnodigen om naar deze activiteit te komen.

Cijfer: 7

Nummer 1:


Erg leuke kamer! De sfeerverlichter geeft mooi effect aan de kamer. Lekker drukke kamer en meubels die goed bij elkaar passen.

Cijfer: 8

[B] - Carlos, foei!

Dat Carlos dol is op drank, frisdrank en op zijn bar was al bekend maar nu is hij toch echt te ver gegaan! Carlos sprong zo in de bar, en hij weet dat hij niet mag drinken onder werktijd!

Nee hoor, klein bugje, Carlos loopt zo de bar in, wat natuurlijk niet mogelijk hoort te zijn! :)

[B] - Wederom HC bug

De HC badges buggen vrij vaak, dat is bij ons op Habbo Weetjes al bekend. Maar er is wederom alweer een nieuwe/oude bug. De karma badge lijst toond aan welke karma badge je van welke reeks de eerst volgende keer haald. Maar wat zie ik daar... ik moet HC badge level 1 volgens hun nog halen terwijl ik al HC badge level 2 hebt.

[R] - Buzz badge #2

Er is wederom een Buzz badge gereleasd. Dit keer een kleine aanpassing op de vorige badge die we bij dit bericht lieten zien.

Dit is de badge zoals je kan zien is alleen de tekst anders:

[F] - Badge widget

In de badge widget zijn de volgende badges niet zichtbaar:

Online tijd VI (level 6)
144 uur in het hotel.

Bezoeker IV (level 4)
Wanneer je 50 gastenkamers hebt bezocht.

Bezoeker V (level 5)
Wanneer je 60 gastenkamers hebt bezocht.

Deze badges zijn dus niet zichtbaar in de widget maar wel in het hotel! :)

zaterdag 25 april 2009

[W] - 150000 Habbo's bereikt

Het doel van de wereldwijde Love the Earth actie is bereikt! Meer dan 150000 Habbo's (al ruim 2.5x zoveel) hebben een belofte ingestuurd internationaal. Dit word misschien binnenkort wel beloond door Habbo, maar dat weten we niet.

Er is in ieder geval een nieuwe groepsachtergrond gevonden:


Nederland heeft minimaal 24000 beloftes nodig, we zitten op dit moment op 16672 wie weet halen we het nog of misschien falen we wel...

[F] - Ananas of appel?

Je kent ze wel de fruitmanden waaruit je heerlijke stukken fruit kan halen. Helaas is het geval dat ze met vertalen een klein foutje hebben gemaakt. Als je een stuk ananas in je hand hebt staat er bij je poppetje draagt: appel. Draag je een appeltje staat er draagt: stukje ananas. Ze hebben het een beetje door elkaar gehaald met vertalen :D



Jimbochen bedankt voor het melden! :)

[INT] - Herdenkings sticker

Land: Australie
Url: Habbo.com.au
Orgineel artikel: ANZAC Day

In Australie is vandaag de herdenkingsdag van de eerste wereldoorlog. Vele mensen zijn helaas omgekomen in de eerste wereldoorlog, laat zien dat jij ook aan hun denkt met de gratis ANZAC sticker. Deze sticker is op te halen onder de categorie 'other'. ANZAC staat voor: Australian and New Zealand Army Corps.

Veel plezier met de sticker!

vrijdag 24 april 2009

[R] - Buzz badge

Er is weer een nieuwe badge gereleasd. Dit keer een badge gemaakt voor Buzz. Wat is Buzz? Buzz is de quizmaster van het spelletje Buzz :)

Dit is de badge:

[INT] - 5 gratis stickers (5)

Land: Australie
Url: Habbo.com.au
Orgineel artikel: Stick It Winners

Vandaag de laatste gratis sticker in de Australische webcatalogus. Dit keer is de sticker ontworpen door Borrack.

Haal dus snel deze geweldig mooie sticker op in Australie!

donderdag 23 april 2009

[W] - O.B. kussen veranderd

Vandaag is er een kleine aanpassing gebeurd namelijk het O.B. logo van het O.B. Zitkussen is eraf! Eigelijk zal dit volgens eerder plannen op 2 april gebeuren maar het is dus verschoven naar 23 april... ze waren het vast vergeten.

Vandaag melden Habbo op hun homepage:
Hi Habbo's,

Jaja, de tijd vliegt! Het is alweer drie maanden geleden dat die leuke o.b.® Zitzakken hun intrede deden in het hotel. En, zoals gewoonlijk, is het nu tijd om het logo van dit comfortabele Meubi af te halen. Maar... niet getreurd: de zitzak zelf mag je natuurlijk gewoon houden.

Het logo verdwijnt vandaag (donderdag 23 april) om 16.00 uur. Niet schrikken dus!



De verandering:

[INT] - 5 gratis stickers (4)

Land: Australie
Url: Habbo.com.au
Orgineel artikel: Stick It Winners

Vandaag is het de beurd aan Xemnas om zijn eigen sticker in de Habbo Home webcatalogus te vinden. Natuurlijk een leuk gezicht dat straks bijna iedereen jouw gemaakte sticker op de home heeft staan!

Haal dus zijn sticker snel op... het is gratis! :D

woensdag 22 april 2009

[INT/W] - Sticker wijziging

Land: Australie
Url: Habbo.com.au
Orgineel artikel: Stick It Winners

De sticker die gister gratis werd weggegeven bleek geript te zijn, in dit nieuwsbericht hebben we gemeld dat deze sticker gister kon worden opgehaald. Diegene die deze sticker heeft opgehaald vind opeens een andere sticker in zijn inventory. Ze hebben namelijk de sticker van gister omgeruild voor deze sticker:



Dit is trouwens de oude sticker die vervangen is:

[W] - SOB badges permanent

Habbo heeft in de nieuwsbrief het volgende over de Street of Bobba badges gemeld:

Het was eigenlijk de bedoeling dat alle gewonnen Badges af zouden worden genomen. Echter, na een stevige onderhandeling (Jut, je mag mijn haar nu echt wel loslaten hoor...) is besloten om alle Ultimate Streets of Bobba Badges permanent te maken. Deze prijzen worden dus niet meer verwijderd.


Ik ben hier minder blij mee want ik heb hem niet maar voor diegene die hem wel hebben veel plezier er nog verder van!

[R] - Nieuwe meubels

Er zijn weer 8 nieuwe meubels gereleasd, 4 nieuwe Childline meubels en 4 nieuwe American Idol meubels.

Dit zijn ze:

[INT] - 5 gratis stickers (3)

Land: Australie
Url: Habbo.com.au
Orgineel artikel: Stick It Winners

Het is weer een nieuwe dag en dat betekend weer een nieuwe gratis sticker in Australie. Niet zomaar een sticker, nee een sticker door een Australische Habbo ontworpen. Van maandag t/m vrijdag staat er elke dag een andere gratis sticker in door verschillende Habbo's ontworpen.

Dit keer is het de beurd aan Pixet zijn creativiteit te tonen. Dit is de sticker van vandaag:

dinsdag 21 april 2009

[W] - Versie 33 in juni?

Ik Twitter, jij Twitterd, wij hebben geTwitterd!

DiscoLee een Braziliaans stafflid heeft op zijn Twitter het volgende gemeld:
Grandes novidades no Habbo em Junho. Novidades a níveis mundiais. Preparem-se.


Dat betekend: In Juni kan je in Habbo een grote (versie) update verwachten! Bereid je alvast voor.

Verder staat er:
Die Ankündigungen meines Kollegen aus BR kann ich bestätigen. Im frühen Sommer gibt es die größte Veränderung seit V18.


Dat betekend: Dit word de grootste update sinds versie 18! In versie 18 kwam de nieuwe homepage, en vele andere functies, ook andere kleding en accessoires kwamen er voor je Habbo.

Betekend dit soms dat in versie 33 (athans we denken dat het v33 word) dat er een nieuwe homepage komt en vele nieuwe functies? We hopen je gauw meer te kunnen vertellen!

De Twitter van Discolee vind je hier!

EDIT 5 mei: Versie 33 is in Engeland er maar dit is geen grote update, dus ons vermoedens zijn dat er in Juni versie 34 komt die de grote update bevat!

[R/W] - Versie 32

Versie 32 is in bijna elk land gereleasd, de enige die nog geen versie 32 heeft is:

- Duitsland
- Zweden
- Finland

Versie 32 is dus niet de update met de verbeterde hand, de verbeterde navigator en nieuwe meubels en andere geweldige functies, versie 32 is een technische update.

Eerder was al zo'n technische update geweest maar dat was versie 10, dit keer is versie 32 aan de beurd als technische update.

Dus met versie 33 verwachten wij de nieuwe updates!

PS: Als je het niet met deze versie eens bent gooi dan maar een tomaat naar de eerste de beste stafflid! :D Tomaat vind je >> :P

Welk land heeft welke versie?
Australie - Versie 32 - BUILD97
Brazilie - Versie 32 - BUILD97
Canada - Versie 32 - BUILD97
Denemarken - Versie 32 - BUILD97
Finland - Versie 31 - BUILD89
Frankrijk - Versie 32 - BUILD97
Duitsland - Versie 31 - BUILD81
Italie - Versie 32 - BUILD97
Nederland - Versie 32 - BUILD97
Noorwegen - Versie 32 - BUILD97
Singapore - Versie 32 - BUILD97
Spanje - Versie 32 - BUILD97
Zweden - Versie 31 - BUILD81
Zwitserland - Versie 32 - BUILD97
Engeland - Versie 32 - BUILD97
Amerika - Versie 32 - BUILD97

[W] - Over de SoB badges

Je kent ze wel de vlammende doodskop badges (Streets of Bobba)! De geruchten gingen dat deze op 14 april 2009 weg werden gehaald maar dat is nog steeds niet gebeurd.

Ik vroeg aan een moderator als de badges allang weg moesten zijn en toen zei hij/zij:


Oftewel: Geniet er nog maar poosje van!

[R] - 11 nieuwe badges

Ja, een tijdje heb je totaal geen update en de andere keer.. floep 11 badges! Er zijn weer 11 nieuwe badges gereleasd! :)

Dit zijn ze:


1e rij - Voor Straypixels competitie(s)!
22, 3e en 4e rij - ??

Ze zijn in ieder geval niet voor Nederland :)

[INT] - 5 gratis stickers (2)

Land: Australie
Url: Habbo.com.au
Orgineel artikel: Stick It Winners

Vandaag (dinsdag) is de tweede gratis sticker in de webcatalogus gezet! De sticker van maandag is er inmiddels uit en die valt dus niet met gratis te halen.

De stickers vind je in Australie onder het kopje 'other' in de webcatalogus!

De sticker van vandaag:


Deze sticker is gemaakt door: Electro-Ryan.

maandag 20 april 2009

[INT] - 5 gratis stickers (1)

Land: Australie
Url: Habbo.com.au
Orgineel artikel: Stick It Winners

In Australie hebben ze deze week mazzel want er word elke dag een gratis sticker uitgedeeld. Niet zomaar stickers, nee stickers die door 5 verschillende Habbo's zijn ontworpen.

De sticker die je vandaag (maandag) nog kunt krijgen is de volgende sticker:



Ontworpen door: Ubersocks

[O] - Kamer top 3 (6)

Hey!

Wegens drukte van gister post ik de kamer top 3 vandaag! Vandaag weer 3 willekeurige kamers uitgekozen door Kaanmijo :)

Ook raden we je aan vanwege dat er weinig Habbo nieuws is om Habbo City te volgen want we proberen wanneer we geen of weinig nieuws heb te update op Habbo City! :)

Helaas heeft Kaanmijo 3 lege kamers uitgekozen, maar het lot heeft besloten :)

Op nummer 3:


Een lege nogal saaie kamer, meer eigelijk niet over te zeggen :o

Cijfer: 3

Op nummer 2:


Een kamer die klaar is om alle herinneringen om te plakken, helaas kan je geen foto's meer maken en zal denk ik de wand redelijk lang leeg blijven.

Cijfer: 5

Op nummerrrrrrrrr 1:


Ook geen super geweldige kamer, aan de ene kant heel druk en aan de ander kant van de kamer geen meubel zowat te bekennen. Ook passen helaas de kleuren niet bij elkaar.

Cijfer: 5,5

zaterdag 18 april 2009

[R] - 2 nieuwe badges

En er zijn wederom weer 2 nieuwe badges gevonden! :)
Het gaat om de volgende 2 badges:

?? badge:


Rock the School 2009 badge:

vrijdag 17 april 2009

[R] - Nieuwe badge

Voor Finland is er een nieuwe sponsor badge ontworpen namelijk de badge voor: Aurinko Matkat.

Dit is hem:

[W] - Japan officieel gesloten

Habbo Japan is vandaag officieel gesloten door de Japanners. Helaas alweer het 3e Hotel wat zijn deuren moet sluiten.

Japan had te weinig bezoekers en dus te weinig inkomen.. helaas heeft dit de das omgedaan voor Japan.

Goodbye Japan! :(

donderdag 16 april 2009

[W] - Kelly Clarkson naar NL


Je hebt het vast al over Scubajoe gehoord dat hij opeens aan het zingen was. Het liedje wat Scuba aan het zingen was is de nieuwe singel van Kelly Clarkson... zal dat betekenen dat ze binnenkort een VIP visit heeft in Nederland?

Waarschijnlijk wel! Op de server van Habbo Nederland is een groeps achtergrond geupload van der en dit betekend 99% zeker dat ze binnenkort de Nederlanders/Belgen gaat bezoeken! :)

Dat is tof! :D