dinsdag 20 januari 2009

[W] - Dag fotorolletje

ONEE ME CAMERA WORD ANTIEK!!

Nou dit is ook het geval, Habbo is een beetje lui om de camera en foto's te fixen dus ze hebben het permanent uit de catalogus gehaald!!

Nou bij deze dus nooit meer foto's van geweldige momenten in Habbo!! :D

Dankjewel Habbo!

Bericht op Habbo:
Het is niet meer mogelijk om foto's te maken en de Camera aan te schaffen

Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan dat het niet meer mogelijk is om foto's te maken. Helaas moeten we melden dat het niet mogelijk is om dit te herstellen en dat de Camera niet terugkomt in de Catalogus.


De reden hiervoor is omdat camera's gebruikt konden worden om te scripten met alle gevolgen van dien. Door de mogelijkheid om foto's te maken uit te schakelen weten we zeker dat er niet meer op deze wijze gescript kan worden. Veiligheid in Habbo vinden wij het allerbelangrijkste dat er is en daarom heeft Habbo deze keuze gemaakt. De Camera's die je hebt blijven gewoon in je bezit.

Heb jij een camera of minimaal drie filmpjes in je bezit en heb jij de afgelopen 90 dagen ingelogd in Habbo? Dan heb jij inmiddels een aantal Credits gekregen als vergoeding voor het niet werken van de Camera. Het aantal Credits is afhankelijk van of je een Camera hebt en het aantal niet gebruikte filmpjes in je bezit.

Let op: het heeft geen zin om te mailen over deze vergoeding als je geen camera of minimaal drie filmpjes hebt. Wij kunnen precies zien of je een Camera bezit en hoeveel filmpjes je hebt. Alle vergoedingen zijn inmiddels uitgegeven. Op dit moment bekijken we of het mogelijk is om de oude foto's terug te plaatsen. Zodra we hier meer over weten wordt dat bekend gemaakt op de homepage.