zaterdag 31 januari 2009

[S] - Samenwerking

Hey Habbo's!

Ik (Gible) heb voor Habbo Weetjes een humor site gemaakt, op deze site vind je strips, filmpjes en de leukste en grappigste artikelen!

De site heet Habbo City en is een onderdeel van Habbo Weetjes, zien wij jouw ook daar elke dag op verschijnen? hopelijk wel!

Tot op Habbo City!

Ga naar Habbo City >>

PS: Even voor de duidelijkheid het nieuws en de weetjes blijf je vinden op Habbo Weetjes en filmpjes, strips en de artikelen vind je op Habbo City!

[F] - Onthou(d) mij

In Nederland heeft Habbo een klein vertaalfoutje gemaakt ze zijn namelijk de letter d vergeten onderaan het login scherm waar hoord te staan: Onthoud mij, er staat nu onthou mij.

vrijdag 30 januari 2009

[R] - 3 nieuwe meubels

Er zijn 3 nieuwe meubels gevonden dit zijn ze:



De eerste is de collectible van februari!!
De rest zijn (waarschijnlijk) ramen/posters.

[R] - 3 nieuwe badges

Er zijn weer 3 nieuwe badges gevonden dit zijn ze:

3 jaars badge van Brazilie


6 jaars badge van Japan


Onbekende badge (waarschijnlijk ook voor Chinees nieuw jaar activiteit(en))

[R] - Heroes badge

In Amerika zijn ze al een poosje bezig met een activiteit genaamd: Heroes, bij deze activiteit hoort een quiz waarbij je een Heroes badge kan winnen.

Deze badge ziet er zo uit (kijk rechts) en is ook nieuw!! :o

dinsdag 27 januari 2009

[W] - Foto's doen het weer

We missen allemaal onze camera's de leukste foto's maken op de leukste momenten, helaas is de camera definitief uit de catalogus gehaald en je kan je camera niet meer gebruiken voor foto's en om het nog helemaal erg te maken deden de foto's het ook al niet.

Sinds de komst van versie 29 is dit gefixt en kan je al je oude foto's gewoon weer zien, bewaar ze goed!

[W] - Pixelcollectible

Tijdens de komst van versie 29 vandaag is er iets in de catalogus geslopen maar niet duidelijk bekend gemaakt het gaat om de pixelcollectible genaamd de Planeten. In dit bericht was deze collectible al in Engeland maar hij is dus nu ook in Nederland!!



Kosten 2000 pixels en 1 credit en te vinden op de pixelcollectible pagina! :)

maandag 26 januari 2009

[R] - Nieuwe openbare ruimte

In Engeland hebben ze dankzij Gwen Stefani's creaties genaamd Harajuku Lovers een nieuwe openbare ruimte gelanceerd, dit is hem:



Nu weten we meteen waarvan de meisjes badges waren in dit bericht namelijk voor de Harajuku activiteiten! :D

[B] - 2 engelse bugs

In Engeland zijn er sinds de komst van v29 enkele bugs opgetreden dit zijn ze:

Openbare ruimte plaatje:
Onderin de openbare ruimte plaatje mist er staat nu branded ipv een plaatje.



Effect bug
Als je de microfoon als effect hebt aanstaan en je veranderd snel je effect in een geel hoverboard en daarna snel weer veranderd in een microfoon lopen je schoenen weg kijk maar:

zondag 25 januari 2009

[R] - Idols en igor meubels

Er zijn weer enkele nieuwe meubels gevonden dit zijn ze:

American idols meubels







Nieuwe igor meubels





Igor is een film over een Robot daarom deze movie meubels.

zaterdag 24 januari 2009

[R] - 10 nieuwe badges

Er zijn weer 10 nieuwe badges gevonden, de 1e 5 zijn van een activiteit welke is nog niet bekend, de 4 badges die erna komen zijn van de maandelijkse kamer ontwerp wedstrijd in Amerika en de laatste badge is een badge van een of andere soap :P

Dit zijn ze:

[B] - Oosterse afscheidingen

Je kent ze wel de oosterse afscheidingen de kleuren van deze afscheidingen zijn in een versie een keer veranderd alleen het plaatje is nog niet bijgewerkt, het kleine plaatje in de catalogus heeft een andere kleur dan het grote plaatje die je ziet als je erop klikt.

Thnx kaanmijo voor het melden!

vrijdag 23 januari 2009

[R] - Nieuwe badges

Er zijn enkele nieuwe badges gevonden, de eerste 6 zijn waarschijnlijk badges voor de Chinese New Year acties, de laatste 2 zijn sponsor badges :)

donderdag 22 januari 2009

[W] - Hello meubels

In Engeland is er met de komst van versie 29 iets nieuws in de pixel catalogus gekomen de starters meubels zijn erin gekropen onder de categorie: Hello, deze hello meubels kan je met pixels kopen, enorm handig dus!! :D

[R] - Nog meer meubels

Er zijn nog meer meubels gevonden, deze horen bij de meubels die we in dit nieuwsbericht hadden getoond.

Dit zijn de andere nieuwe meubels voor Bollywood, oftewel Valentijn 2009!!








woensdag 21 januari 2009

[R] - 4 nieuwe badges

Er zijn 4 nieuwe badges gevonden dit zijn ze:

Valentijn badges




?? badge

dinsdag 20 januari 2009

[R] - Pixelcollectible

Er is een nieuwe meubel gevonden namelijk een pixel collectible!! deze pixel collectible kost 2000 pixels en 1 credits en word de Planet of Love genoemd oftewel de planeet van de liefde. Deze is al te koop in Engeland, als dit in Nederland komt i don't know, hij is wel erg klein :o

[W] - 8 jaar spul uitgedeeld

In dit bericht heb ik gemeld dat jullie afgelopen zaterdag moesten inloggen voor een 8 jaars badge en sticker nou deze is al uitgedeeld, dit zijn ze:

[W] - Dag fotorolletje

ONEE ME CAMERA WORD ANTIEK!!

Nou dit is ook het geval, Habbo is een beetje lui om de camera en foto's te fixen dus ze hebben het permanent uit de catalogus gehaald!!

Nou bij deze dus nooit meer foto's van geweldige momenten in Habbo!! :D

Dankjewel Habbo!

Bericht op Habbo:
Het is niet meer mogelijk om foto's te maken en de Camera aan te schaffen

Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan dat het niet meer mogelijk is om foto's te maken. Helaas moeten we melden dat het niet mogelijk is om dit te herstellen en dat de Camera niet terugkomt in de Catalogus.


De reden hiervoor is omdat camera's gebruikt konden worden om te scripten met alle gevolgen van dien. Door de mogelijkheid om foto's te maken uit te schakelen weten we zeker dat er niet meer op deze wijze gescript kan worden. Veiligheid in Habbo vinden wij het allerbelangrijkste dat er is en daarom heeft Habbo deze keuze gemaakt. De Camera's die je hebt blijven gewoon in je bezit.

Heb jij een camera of minimaal drie filmpjes in je bezit en heb jij de afgelopen 90 dagen ingelogd in Habbo? Dan heb jij inmiddels een aantal Credits gekregen als vergoeding voor het niet werken van de Camera. Het aantal Credits is afhankelijk van of je een Camera hebt en het aantal niet gebruikte filmpjes in je bezit.

Let op: het heeft geen zin om te mailen over deze vergoeding als je geen camera of minimaal drie filmpjes hebt. Wij kunnen precies zien of je een Camera bezit en hoeveel filmpjes je hebt. Alle vergoedingen zijn inmiddels uitgegeven. Op dit moment bekijken we of het mogelijk is om de oude foto's terug te plaatsen. Zodra we hier meer over weten wordt dat bekend gemaakt op de homepage.

[W] - ING trofee veranderd

Nou het is donderdag eindelijk zover... de ING trofee veranderd in een gewone voetbal, neem nog gauw afscheid van je ing trofee want binnenkort zal hij eruit zien als het plaatje als hiernaast.

Dat is de kracht van de postbank... grauw, onee die werkt nu samen met de ING, hmm nouja alsnog grauw!!

zondag 18 januari 2009

[W] - Win een badge in US


In Amerika kan je nu een quiz invullen de Habbo's die op deze pagina de juiste antwoorden invullen krijgen een Groene bladschild opgespeld.

Om jullie de moeite te besparen hieronder de antwoorden.

1. 3e antwoord.
2. 1e antwoord.
3. 3e antwoord.
4. 1e antwoord.

Veel plezier met de badge, hij word woensdag opgespeld bij je Habbo! :)

zaterdag 17 januari 2009

[W] - Gratis badge en sticker


Vandaag is Engeland officieel 8 jaar oud en dit word gevierd, o.a. met een gratis badge en sticker voor elke Habbo die zich vandaag op de verjaardag van Engeland inlogt.

De sticker en badge worden volgende week uitgedeeld, zorg ervoor dat je zowieso even het hotel binnengaat en niet op de homepage blijft plakken!!

vrijdag 16 januari 2009

[W] - Antw. 11 stedentocht


We hebben de antwoorden van de elfstedentocht voor jullie vul deze goed in op de pagina en ontvang een gouden medaille badge, dit bespaart ruim 200 kamers lopen :D

1: BADEEND
2: SNERT
3: SCHAATSBAAN
4: SMILLA
5: WINTER
6: WORTEL
7: HANDSCHOEN
8: CHOCO
9: SNEEUW
10: TOCHT
11: FINISH

Veel plezier ermee! :)

[R] - Nieuwe badge

Er is weer een nieuwe badge gevonden dit keer voor het Spaanse hotel de betekenis is helaas nog onbekend dit is hem:

donderdag 15 januari 2009

[R] - 3 nieuwe (sponsor) badges

Er zijn weer 3 nieuwe sponsor badges gevonden, waarvoor ze precies gebruikt worden is nog onbekend :)

Dit zijn ze:




De derde badges is zo als je kunt zien geanimeerd dit zal de eerste zijn (buiten de glinsters van de oude Gold HC badge) waarvan de badge ook echt constant geanimeerd is!