maandag 1 december 2008

[W] - Wisselkoers uitgeschakeld

Nadat er al vele dingen zijn uitgeschakeld is het nu ook de beurt aan de wisselkoers ook de wisselkoers blijkt een defect te hebben en is dus uitgeschakeld, wanneer dit opgelost is is nog niet bekend maar deze defecten zijn zowel nationaal als internationaal.

Het is tijdelijk niet mogelijk je Habbo-foto's te bekijken, kamers te deleten, Creditmeubi in te wisselen, cadeaus voor andere Habbo's te kopen, Meubi in kamers van anderen te plaatsen of het ruilscherm te openen.

RUILEN
Op dit moment is het om technische redenen tijdelijk niet mogelijk het ruilscherm te openen in het Hotel. Ook kun je tijdelijk geen spullen 'doneren' in kamers van anderen.

KAMERS / CADEAUS
Het verwijderen van kamers is tijdelijk niet mogelijk, en ook het kopen van Meubi voor andere Habbo's zal de komende dagen niet mogelijk zijn. Ook dit onderhoud zal enkele dagen duren.

CREDITMEUBI INWISSELEN
Het inwisselen van Credit Meubi naar Credits is tijdelijk uitgeschakeld. Voorlopig kunnen Credit Meubi dus niet worden ingewisseld.

FOTO'S
In Habbokamers zijn de foto's op de muur tijdelijk niet zichtbaar. De foto's zijn niet verdwenen, alleen onzichtbaar. Ook het maken van foto's is niet mogelijk, want de afbeelding kan niet worden opgeslagen in het systeem. Zodra het onderhoud verholpen is zijn je camera, lege fotorolletjes en gemaakte foto's gewoon weer bruikbaar.

In het kort, alle uitgeschakelde onderdelen op een rij:
- Ruilen
- Kamers verwijderen
- Meubi in de kamer van een ander neerzetten (doneren)
- Cadeaus kopen voor andere Habbo's
- Credit Meubi inwisselen voor Credits
- Foto's maken
- Foto's bekijken

We verwachten dat het onderhoud zeker nog enkele dagen gaat duren.

Lotus, Hotel Manager