donderdag 4 december 2008

[R/B] - Versie 28

In ons kleine landje is vanaf vandaag versie 28 al half te bewonderen, we moeten nog enkele dagen wachten op de pixels (meldde Lotus), maar bij een versie krijg je er gratis de bijbehorende bugs bij dit keer was het dat meubels in de catalogus niet gevonden werden en een klein kleurverschilletje in de dieren accessoires gedeelte, hieronder een screen van beide bugs:



Maar er zitten natuurlijk ook wel positieve kanten aan namelijk nieuwe functies, hieronder lees je het bericht dat geplaats werd op de Habbo homepage:

Ga maar eens kijken, de Catalogus ziet er iets anders uit!

Geen grote en meeslepende veranderingen, maar de verschillende paginas zijn nu onderverdeeld in categorieen en de grotere collecties zijn wat makkelijker door te bladeren via de scrollbar. Zo is het net even wat makkelijker om datgene te vinden waar je naar op zoek bent.

Een paar belangrijke dingen...


Ruilen, cadeaus kopen, fotograferen en het verzilveren van Credit Meubi is weer mogelijk! Kamers verwijderen is nog niet mogelijk.

De 'Trax' pagina's zijn tijdelijk even niet beschikbaar.

De Collectibles kan je niet meer aanschaffen in de Catalogus, maar wel op de Collectibles-pagina.

In je 'Badges' menu is een derde tab gekomen, die nog niet aanklikbaar is. Alles wat we er nu over kunnen zeggen is: 'stay tuned' Jullie horen er over een paar dagen meer over!

We krijgen ook nogal wat vragen van jullie over 'Pixels'. Ook daarvoor geldt: nog een paar dagen geduld alsjeblieft :)

Lotus - Hotel Manager