zaterdag 28 februari 2009

[W] - De collectible van maart...

Enkele berichten terug, dit bericht om precies te zijn toonde we de nieuwe Lost City/Collectible meubels, de krab hiervan is al gereleasd in ons eigen kikkerlandje maar wat word de volgende collectible? Nou we kunnen het nu zeker zeggen, het is de teleport geworden!! :)



De naam weet ik nog niet maar het zal wel iets van tentakel teleporter of iets dergelijks zijn want je word beetgepakt door de tentakels en word geteleporteerd naar de andere teleporter.

vrijdag 27 februari 2009

[R] - Dating badges

In Duitsland is er een nieuw evenement namelijk een datings evenement, wat dit precies inhoud kan je op deze duitse groep lezen. Bij een evenement horen nieuwe badges en zo ook bij dit evenement, dit zijn de nieuwe gereleasde badges die bij het komend evenement te winnen zijn:

[W] - Officiële fansites

Vandaag is de groep van de officiële fansites bijgewerkt. Zoals vele al weten zijn er enkele officiële fansites gehackt door een groep mensen en Habbo heeft de fansites verplicht een artikel te plaatsen over wachtwoord wijzigen aangezien er database gegevens zijn vrijgekomen. In deze gegevens staan o.a. de wachtwoorden van elke Habbo die op zo'n officiële fansite is geregistreerd.

Vele Habbo's gebruiken hun Habbo wachtwoord bij deze websites wat dus absoluut niet slim is, elke fansite die dus verplicht een bericht over de veiligheid kwa wachtwoorden moest plaatsen en wie dit dus niet gedaan heeft heeft hun officiële fansite status mogen inleveren.

Kort samengevat: er zijn een stuk of 5 - 10 officiële fansites minder, als deze een 2e kans krijgen is nog niet bekend.

donderdag 26 februari 2009

[R] - 2 nieuwe badges

Er zijn weer 2 nieuwe Habbo badges gespot dit keer op een groep van Habbo zelf namelijk deze.

Haftas is een soort HabboWood meer kan je lezen op de speciale Haftas groep!

De badges:

[W] - Nieuwe wolf

@Bikkel@ heeft ontslag genomen als wolf en wou zich meer op zijn prive leven richten en met veel respect hebben we afscheid van hem genomen maar wie word de nieuwe wolf (leider van de ontvangst comite)...?

Naar lang zoeken heeft Jet een nieuwe wolf uitgekozen en het is geworden: Lieserd!

[B] - Bugs, bugs en bugs

Er zijn de laatste tijd weer lekker veel bugs, de onderstaande bugs komen van Kjeld88 een oplettende Habbo ;D

Eten/drinken en dansen tegelijk
Als je de Pogo Mogo doet hoor je niet te kunnen eten en drinken maar door een bug is het toch mogelijk:



Pogo Mogo bug
Je wilt je leukste dans moves laten zien maar wat blijkt.. je arm verdwijnd achter je hoofd terwijl hij voor je hoofd hoort te zitten kijk maar:



Groeps rechten bug
Sunita.9 melden ons het volgende, als je op een groepbadge drukt krijg je niet diegene's rechten te zien wat wel zo hoort, kijk maar:

[INT] - Nieuwe openingstijden

Land: Canada
Url: Habbo.ca
Orgineel artikel: Attention Habbos!

In Canada gaan ze iets uitproberen met nieuwe openingstijden om te kijken als dit aanslaat bij Habbo's ze hebben de openingstijden namelijk iets aangepast.

Ze zullen voortaan van 3 uur 's nachts tot 7 uur 's nachts hun deuren sluiten voor bezoek, vanaf 7 uur als je een beetje uitgeslapen bent kun je weer fris je kamers in en andere Habbo's bezoeken.

Let wel op: de tijden zijn Australische tijden in Australie lopen ze een paar uur voor op die van ons!! (3 uur 's nachts bij hun is bij ons ongeveer 1 uur 's middags).

woensdag 25 februari 2009

[B] - Hond in deur

Zoals je hieronder kan zien ligt de hond een beetje in de deur te pitten terwijl dat dat eigelijk niet mag gebeuren ;D

Klein bugje dus want een hond hoort in de kamer en niet in de deurgat :o

[B/F] - Gesneden badge

Ik heb mijn badge die ik met trots heb mogen winnen aangezet en wat bleek ze hebben de rechterkant en de onderkant afgesneden :o

Een klein foutje, de badge zal wel te groot zijn geweest :$

dinsdag 24 februari 2009

[B] - Drink bug

Kjeld88 een oplettende en natuurlijk aardige Habbo melden ons dat er een drink bug was ik ging dus naar zijn kamer om te kijken en ja hoor er was een bug, zelfs 2!!

Als je danst en dan uit de mokka apparaat drinken pakt dans je gewoon door en blijft je drankje voor je zweven terwijl hij weg hoort te gaan.

Ook als je drinken pakt is je kopje erg misvormd zoals je hieronder kan zien! :)

[R] - 8 nieuwe badges

Er zijn weer 8 nieuwe badges gereleasd. Bij 7 badges (de bovenste) is de betekenis nog onbekend en bij de onderste badge weten hem wel want dit is een van de zoveelste badge voor de American Idol competitie! :D

[INT] - Bosbranden in AU

Land: Australië
Url: Habbo.com.au
Orgineel artikel: Victorian Bushfire Appeal

Je hebt er vast al wel iets over gehoord over de enorme bosbranden in Australië die al talloze mensen het leven en/of hun huis hebben gekost. Als respect voor die mensen kan je nu in Australië de Bushfire Appeal sticker kopen voor 4 credits de omzet die ze ermee verdienen gaat naar een goed doel namelijk: Red Cross Victorian Bushfire Appeal.

Namens ons allen ook gecondoleerd aan de mensen die familie, vrienden of goede kennissen verloren zijn geraakt.

maandag 23 februari 2009

[INT] - Zwart VS. Roze

Land: Finland
Url: Habbo.fi
Orgineel artikel: Kumman tekisit mielummin?



In Finland strijden er 2 meubels tegen elkaar namelijk de zwarte en de roze mode meubels, voor welke meubel ben jij? Vul op deze pagina de poll in, 10 willekeurige Habbo's worden beloond met een zwarte teenslipper badge of een roze hakbadge! :)

Ook zijn de roze en zwarte mode meubels uiteraard te koop daar tot 25 februari!

[W] - Wijzig je wachtwoord

Enkele officiele fansites hebben er al onder te lijden gehad namelijk hackers. Hackers zijn vervelende personen die je wachtwoord proberen af te pakken en daarmee je meubels proberen te machtigen, officiele websites zoals: Habbos, Habsterdam en nog meer websites met ledensysteem hebben er al last van.

Ik wil alleen even zeggen dat het verstandig is je wachtwoord op Habbo te wijzigen, ook is het natuurlijk aangeraden niet jouw Habbo wachtwoord te gebruiken bij andere fansites.

Nogmaals wijzig je wachtwoord direct want vele websites hebben de wachtwoorden van hun leden niet goed gecodeerd waardoor ze jouw Habbo wachtwoord kunnen achterhalen en als je hetzelfde wachtwoord gebruikt dan als van je Habbo ben je dus mooi de sjaak!

Bericht op Habbos:

[B] - De camera leeft weer

Sinds de komst van versie 30 is de camera prongelijk weer geactiveerd wat natuurlijk helemaal niet de bedoeling is want de Habbo staff had dit permanent uitgeschakeld.

Je kan de camera weer vasthouden maar je kan verder geen foto's maken want dat is uitgeschakeld.

Wanneer ze het camera vasthouden optie weer uitschakelen/deactiveren is nog niet bekend, wat wel bekend is dat dit absoluut niet de bedoeling was! :o

[R] - Lost City meubels

Lost City/Collectibles is het thema van de lopende collectible serie, we hebben al enkele collectibles van deze serie gezien maar er zijn ook gewone meubels voor deze serie gemaakt, hieronder vind je in het plaatje de nieuwe LC meubels!!

Ook staat er WAARSCHIJNLIJK de collectible van de maand maart ertussen maar welke dat is weten we nog niet.



Dit verklaard natuurlijk ook de badges die we in dit bericht lieten zien.

[W] - We wachten op v30

Habbo kondigde het al aan dat ze vandaag een grote onderhoud zouden uitvoeren en die is op dit moment bezig, als Habbo weer online gaat is versie 30 er, wat deze versie allemaal precies inhoud vind je op deze pagina.



Nog even wachten dus! vandaag krijg je ook je 2e honden badge als je hetzelfde antwoord had ingevuld die we op deze pagina hebben gemeld.

zondag 22 februari 2009

[G] - Moderator ontslagen

Er gaan geruchten rond dat moderator Newspaper (MOD-Newspaper) ontslagen is of ontslag heeft genomen, enkele argumenten hiervan zijn:

- Beide homes zijn offline dit kan eventueel vanwege ban zijn.
- Zijn staff badge bij zijn MOD account is afgepakt.



De moderators willen op de vraag als MOD-Newspaper ontslagen is niet antwoorden en als dit niet zo was hadden ze vast en zeker nee gezegd, we zullen zien!

zaterdag 21 februari 2009

[R] - Nieuw fruit

Er zijn nieuwe icoontjes van fruit gevonden, deze economisch fruit komt binnenkort in Habbo, waarbij dit fruit gebruikt word is nog niet bekend mischien bij een nog komende meubel(s)?

Dit zijn ze:

[B] - Tekst onder je naam

Bij Battleball en Snowstorm is een gekke bug opgetreden sinds de komst van v30 als je namelijk voor dat je je tekst intypt op ctrl + enter drukt komt er een spatie op je tekstbalk, als je direct erna je tekst typt zonder die spatie weg te halen komt je tekst onder je naam te staan. Een leuke bug sinds de komst van versie 30, deze word vast snel opgelost! Hieronder zie je het plaatje :D

vrijdag 20 februari 2009

[R] - Nog meer idols meubels

Er zijn nog meer American idol meubels gereleasd eerder werd er al in enkele berichten nieuwe meubels getoond maar er zijn er nog meer namelijk deze:



De jukebox, de piano en de stoeltjes :D

donderdag 19 februari 2009

[W] - Weer 35 dagen

Kort geleden melden we in dit bericht dat de dagen dat je moest inloggen voor de 'altijd hier' badge was verhoogd naar 58 maar nu is elke badge uit de aantal dagen achter elkaar inloggen weer verlaagd kwa dagen, verder heeft dit gevolgen voor diegene die gewoon netjes inloggen want die hebben alsnog die badge niet gekregen ondanks dat ze mischien wel al 44 dagen achter elkaar hebben ingelogd voor deze badge.

Hopelijk doen ze er eens wat aan!

woensdag 18 februari 2009

[S] - Winnaar Olielamp

Hey! :)

Wat heb ik veel goede inzendingen gehad maar helaas kan er maar 1 de winnaar zijn, dit is de artikel die wint:

Een olielamp is wat ik wil,
voor boeken zonder leesbril.

Altijd licht in de duisteren hoeken,
dan hoef ik nooit meer ver te zoeken.

Ookal ruikt het niet altijd fris,
toch lijkt het me een mooie erfenis.

Ik kan nu niet meer verder slijmen,
want ik kan nu niets meer rijmen.

Nouja groetjes van kjeld,
de olielampen held!


Gefeliciteerd kjeld88!

Je ontvangt je Olielamp morgen in je doneer! :D

[R] - Collectible & sponsor badges

Er zijn weer 4 nieuwe badges gemaakt, dit keer 3 nieuwe collectible badges heeft de volgende collectible te maken met een krab?

Ook een nieuwe sponsor badge voor Spanje :D

maandag 16 februari 2009

[B] - Afro bug

Je kent het wel die mega grote kapsels genaamd afro kapsels nou sinds de komst va versie 30 is er een vreemde bug meegekomen.

Als je in een bed gaat liggen bij een muur word je mooie ronde grote kapsel plat aan 2 kanten je kapsel is dus niet helemaal rond kijk maar:

[R] - Childline badges

Er zijn weer 3 nieuwe badges voor de Childline activiteiten gereleasd, dit keer een serie bestaand uit 3 badges dit zijn ze:

zaterdag 14 februari 2009

[W] - Antwoord HH Doolhof

We hebben het antwoord van de moeilijke Honden Hotel doolhof, kom je er ook niet uit wat het antwoord is? nou we helpen je ermee! het antwoord is namelijk:

Frick en Frack

We hebben de eindkamer zelf even opgezocht hieronder zie je een screenshot met de kamer en het antwoord, vul dit antwoord dus in op deze pagina en ontvang 23 februari de 2e honden badge uit de serie!

Het antwoord moet voor 19 februari ingevuld worden!

vrijdag 13 februari 2009

[R] - Nieuwe idol meubels

Er zijn weer 3 nieuwe American Idols meubels gemaakt, laatst hadden ze al vele meubels gemaakt voor dit evenement maar er zijn er weer 3 bijgekomen, dit zijn ze:



[R] - 5 nieuwe badges

Er zijn 5 nieuwe badges begonnen, om te beginnen met de:

American idol badges
(te winnen bij 1 van de zovele American idol competitie in Amerika)





Mok badge
(te winnen bij het invullen van een poll in singapore)

woensdag 11 februari 2009

[S] - Verloting: Olielamp


En het is weer zover een nieuwe verloting!!

Dit keer gaat het om de Habbo Clubmeubel: de Olielamp.

Wil je ook zo'n olielamp winnen dat kan!!

Wat moet je doen:
Schrijf in het gastenboek van Gible waarom jij de olielamp zo mooi vind!! :)

De beste/orgineelste belonen we met deze geweldige olielamp!!

Voorwaardes:
- Je mag maar 1x mee doen.
- Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd.
- Je kan meedoen t/m 18 februari 2009.
- Je ontvangt je prijs op 19 februari 2009.
- Deze verloting mag door omstandigheden stop gezet worden indien de eigenaar dit noodzakelijk vind.

[R] - 100% Habbo badge

We kennen de 100% Habbo badge natuurlijk allemaal maar deze is iets aangepast voor Denemarken dit is hem geworden:



Zoals je kan zien is alleen het woord Habbo veranderd onder de 100%.

[W] - Holland 5 jaar!

Het is eindelijk zo ver, het is.......... 11 februari!! natuurlijk de dag dat je 10 proefwerken van school moet doen en 7 a4'tjes huiswerk heb, nou dat boeit allemaal niet want Habbo Nederland is jariggggggggggggggggggggg!!

Habbo word 5 jaar en dit word gevierd, hoe dat allemaal geregeld is horen we vandaag, wel is het plaatje dat je hiernaast ziet gevonden op de Habbo server dus misschien een gratis home sticker ofzo :o

De andere hotels zijn jarig in de maand:
* Finland (habbo.fi) - Augustus 2000
* Engeland (habbo.co.uk) - Januari 2001
* Zwitserland (habbo.ch) - Oktober 2001
* Japan (habbo.jp) - Februari 2003
* Spanje (habbo.es) - September 2003
* Italië (habbo.it) - November 2003
* Zweden (habbo.se) - December 2003
* Nederland (habbo.nl) - Februari 2004
* Duitsland (habbo.de) - Maart 2004
* Canada (habbo.ca) - Juni 2004
* Noorwegen (habbo.no) - Juni 2004
* Amerika (habbo.com) - September 2004
* Frankrijk (habbo.fr) - November 2004
* Australië (habbo.com.au) - November 2004
* Singapore (habbo.com.sg) - December 2004
* Denemarken (habbo.dk) - December 2004
* Brazilië/Portugal (habbo.com.br) - Februari 2006

* China (habbo.cn) - Juni 2006 (Hotel is gesloten op 24-08-07)
* Rusland (habbo.ru) - October 2006 (Hotel is gesloten op 09-02-09)

maandag 9 februari 2009

[B] - Love effect

In Engeland is er een grappige bug ontstaan met het nieuwe 'love' effect dat ze in de pixelcatalogus hebben staan, je hoofd verdwijnd dan en een gedeelte van je hoofd zweefd dan totaal ergens anders kijk maar:



Wil je ook deze bug uitproberen?

1) Koop de love effect.
2) Ga in een bed liggen.
3) Zet het effect aan.
4) Praat
5) Je hoofd verdwijnt

Als het niet meer werkt is de bug al opgelost dus wil je hetzelf meemaken wees er dan snel bij!

[F] - 1999

In Engeland hebben ze een bericht met de datum 24 februari 1999, wel knap want Engeland bestaat pas sinds 2001 en het nieuws systeem pas sinds 2007 x).

Klik hier voor het bericht. (Als de link niet meer doet hebben ze het al verbeterd of gewijzigd).

[R] - Versie 30

In Engeland is nu versie 30 gelanceerd, hieronder lees je uitgebreiden informatie over deze versie ;D

Nieuw ruilsysteem
Het ruilsysteem is aangepast je moet nu aan de volgende eisen voldoen voor je kan ruilen:

- Je moet je email hebben bevestigd.
- Je moet 3 dagen of langer Habbo spelen.
- Je moet minstens 3 uur actief zijn geweest.

Het ruilscherm is flink verbeterd namelijk:

- Als je op het kleine plaatje drukt krijg je het grote meubelplaatje.
- Je hebt nu 9 vakjes ipv 6.
- Je moet nu extra bevestigen naar het accepteren!

Jury systeem
Er komt een jury systeem waarbij je diversie optredens kan beoordelen, hiervoor zijn ook karma badges gemaakt maar dat lees je hieronder :)

Nieuwe karma badges
Ook weer 2 nieuwe series karma badges namelijk de volgende:


De 1e tien zijn voor de optredens, hoe meer je positief word beoordeeld hoe betere badge je krijgt.

De 2e tien zijn voor het nieuwe ruilsysteem ik denk over het aantal keer ruilen, bijvoorbeeld bij 10x ruilen krijg je de eerste badge (niet zeker!).

Nieuwe effecten (nog niet gereleasd!)
Ook zijn er enkele nieuwe effecten in v30 die pas later in de pixelcatalogus komen, dit zijn ze:

zaterdag 7 februari 2009

[W] - Antwoord zwerfhonden quest

Je kent het wel de zwerfhonden quest waarmee je een badge kan winnen die van 13 februari t/m 26 mei bij je Habbo te vinden is MITS je de vraag goed beantwoord...

Om jullie de energie te besparen vind je in het plaatje het antwoord, als je het antwoord NIET wilt weten druk dan niet op het plaatje ;)