zondag 30 november 2008

[F] - Woeps... vergeten

In Singapore zijn ze vergeten de vertaling van de Finse Sauna te programmeren je kan nu al wel de Finse Sauna kopen maar de naam en beschrijving mist... een klein foutje dus, in Australie en Japan (waar het 1 december is) hebben ze dit wel goed gedaan :)

[W] - Pinguins kado

Ja het is eindelijk bekend wat elke Habbo (die mail heeft bevestigd) krijgt, via Singapore die 1 dag voorloopt waar het nu dus 1 december is ben ik erachter gekomen wat de kado's zijn namelijk PINGUINS!!

Elke dag krijg je een Pinguin kado als je je mail hebt geactiveerd zorg dat je de collectie compleet krijgt, het zijn er 26 dus je moet ervoor zorgen dat je 26x bent ingelogd in de december maand.

In Nederland zouden we nog even moeten wachten want daar is het pas morgen 1 december ;)

[W] - Verassing in Habbo

Habbo Nederland bevestigd ons eerder geplaatste bericht via de mail aan elke Habbo, dit betekend dus dat wij ook net als bijna elk land mogen meegenieten van de verassing van 1 december!! :)

Log je ook in bij de andere landen voor de verassing!! :)


De mail:



Verassing eerder in Australie:
Vanwege het feit dat Australie een halve dag voor loopt op ons zal daar de verassing eerder zichtbaar worden, de kans is groot dat tegen 9 uur vanavond bij hun het bericht word geplaats, dus wees er nog even bij als je echt wilt weten wat de verassing is!!

[W] - Gele kleden

Wat veel Habbo's denken is dat er maar 1 gele kleed bestaat maar er is iets ontdekt in het Finse hotel namelijk 2 gele kleden, op het eerste oog lijkt het net dezelfde maar als je het goed bekijkt zie je een klein kleurverschil, in de onderstaande screenshot probeer ik het je zo duidelijk mogelijk uit te leggen.

[W] - Finse Sauna collectible

Ja het duurt nog maar 12 uur op dit moment dat ik dit schrijf voordat de Australische wegwijzer (Koala) uit de collectible catalogus verdwijnt voorgoed!! Natuurlijk zal Habbo Habbo niet zijn als ze niet iets vervangends ervoor vonden het word namelijk een collectible die totaal te maken heeft met de koude december maand want het word de...

Finse Sauna

Dit is de laatste collectible uit de serie collectibles 2008 en we hopen natuurlijk dat er ooit nog eens zo'n serie komt maar tot dan kunnen we zeker weer genieten van zeldzaams die plaats hadden gemaakt voor de collectibles!

zaterdag 29 november 2008

[W] - Dingen uitgezet

Helaas zijn enkele dingen uitgezet en worden gemaakt, dit stond er in een nieuwsbericht op Habbo NL:

Het is tijdelijk niet mogelijk je Habbo-foto's te bekijken, kamers te deleten, cadeaus voor andere Habbo's te kopen, Meubi in kamers van anderen te plaatsen of het ruilscherm te openen.

RUILEN
Op dit moment is het om technische redenen tijdelijk niet mogelijk het ruilscherm te openen in het Hotel. Ook kun je tijdelijk geen spullen 'doneren' in kamers van anderen.

KAMERS / CADEAUS
Het verwijderen van kamers is tijdelijk niet mogelijk, en ook het kopen van Meubi voor andere Habbo's zal de komende dagen niet mogelijk zijn. Ook dit onderhoud zal tot na het weekend duren.

FOTO'S
In Habbokamers zijn de foto's op de muur tijdelijk niet zichtbaar. De foto's zijn niet verdwenen, alleen onzichtbaar. Ook het maken van foto's is niet mogelijk, want de afbeelding kan niet worden opgeslagen in het systeem. Zodra het onderhoud verholpen is zijn je camera, lege fotorolletjes en gemaakte foto's gewoon weer bruikbaar.

In het kort, alle uitgeschakelde onderdelen op een rij:
- Ruilen
- Kamers verwijderen
- Meubi in de kamer van een ander neerzetten (doneren)
- Cadeaus kopen voor andere Habbo's
- Foto's maken
- Foto's bekijken

We verwachten dat het onderhoud zeker nog enkele dagen (tot na het weekend) gaat duren.

Lotus, Hotel Manager


Hier een screenshot waarop valt te zien dat ik iemand probeer te doneren maar wat me niet lukt:

[B] - 4 bugs

Er zijn 4 bugs opgetreden sinds de 28e versie van Habbo in Engeland, dit zijn ze:


Je hebt een fakkel gekocht als effect je zet hem aan en je krijgt opeens dorst en je komt tot de ontdekking dat je fakkelstok weg is en er een vlammetje boven je hand zweeft ook zit je koffiekopje niet in je hand maar tegen je borstkast.. weer een foutje van Habbo.


De sfeerverlichter/mood light is kapot, als je dubbelklikt krijg je direct daarna een error dus je zal even moeten wachten met sfeer in je kamer te brengen met de sfeerverlichter.


Je hebt net nieuwe schoenen gekocht en je wilt ook je pas gekochten UFO uittesten je zet deze effect aan en... floep weg zijn de schoenen!! doe hem weer uit en je hebt ze weer terug, een klein bugje dus :)


Ochjee er is een extra cijfertje bij de laatst ingelogd tijd gekomen, dat was niet helemaal de bedoeling...

[W] - 1 december



In vele mails die afkomstig waren van Habbo stond in dat je je email voor 1 december moet bevestigen en dat je op 1 december moet inloggen en dan zal je een bijzondere verassing krijgen, dit is hoogst waarschijnelijk ook in Habbo Nederland maar ik durf het niet met 100% zeker te weten te zeggen maar de kans is enorm groot, dus neem het risico en wie weet ontvang je ook wel een geweldige verassing!!

Log je dus in op 1 december en zorg voor die tijd dat je je email hebt geactiveerd :)

vrijdag 28 november 2008

[W] - Sneeuwbal badge

In Engeland kun je kans maken op een sneeuwbal badge, wat je daarvoor moet doen is in enkele gastenkamers hints zoeken en daarmee het antwoord vinden die je moet invullen in de poll die vanzelf in de openbare ruimte genaamd 'Sun Terrace' maar om jullie een hoop moeite te besparen verklap ik gewoon lekker het antwoord en heb je deze badge zowieso in the pocket, het antwoord is namelijk:

NUNPIGE (Penguin)

Veel plezier met de badge!!

[B/F] - Spaans bugje

In Spanje maken ze er af en toe een klein zooitje van, dit zie je maar aan de webcatalogus waar de volgende dingen niet kloppen:

1) Er mist een categorie titel
2) De sticker benaming mist
3) De credit weergave is een rotzooi
4) Koopbutton is niet compleet

Kijk maar:

[O] - Gratis stickers week 48

Nou ik zei vorige week al dat ik probeer elke week een overzicht te posten en zoals beloofd deze week is er weer 1, veel plezier ermee ;D


[W] - Wees veilig

In elk land hebben de staff leden verplicht een veiligheids bericht geplaats over veiligheid, omdat wij dat ook erg belangrijk vinden hier een herhaald bericht afkomstig van Habbo.

Belangrijke informatie om je Habbo-account te beveiligen

Er worden altijd wel scripts, software en browser plugins aangeboden in Habbo, die iets grappigs of leuks zouden kunnen doen. Deze programma's komen bijvoorbeeld, maar niet alleen, in de vorm van plug-ins / add-ons, .exe- en .xpi-files.

Installeer nooit dergelijke programma's. Het installeren zorgt ervoor dat je Habbo gebruikersnaam en wachtwoord verzonden worden naar degene die je het programma gestuurd heeft. Die persoon kan dan inloggen op jouw Habbo en je spullen stelen.

Er bestaan geen veilige Habbo editingprogramma's en cheatsoftware! Iedereen die iets dergelijks aanbiedt doet dit om je spullen te stelen. Als iemand contact met je zoekt om je zo'n programma te sturen, geef die persoon dan aan, bijvoorbeeld via het blauwe vraagteken in het hotel.

Lotus - Hotel Manager

[W] - Kerstmeubels in AU


In Australie zijn de kerstmeubels (Arctic) in de catalogus gezet, vele leuke meubels de ene net iets duurder dan de ander. Ze staan er bij hun tot 30 december in, brrrr je krijgt er de rillingen van ;D

Ik wens ze veel plezier ermee en nu wij nog :P

donderdag 27 november 2008

[W] - Kerstmeubels

Voor de ongelovige Habbo's die nog steeds niet geloven dat de meubels die in dit nieuwsbericht werden getoond echt zijn heb ik goed nieuws voor, in het Spaanse hotel zijn enkele kamers gevonden met de nieuwe meubels, helaas zijn deze kamers al gesloten door oplettende moderators maar er zijn 3 screenshots ervan gemaakt, toch leuk om te zien en te weten dat de meubels echt zijn! :)

Hieronder de 3 screenshots:



[B] - Kalligrafie bug

Ja er is weer een bug ontdekt, je kent wel die irritante advertenties die in sommige openbare ruimtes hangen waar je soms op drukt en dan de poppen aan het dansen hebt maar nu is het helemaal erg nu als je je muis op de kalligrafie (oosterse poster) houd zie je open de advertentie en als je er op drukt opent er een nieuwe client, een klein foutje van Habbo dus.

[B] - Achter de bar


In het Amerikaanse Hotel is een vrij oude bug weer terug, deze werd ruim 1 jaar terug ook al gevonden maar hij is weer terug je kan namelijk achter de bar staan in de ruimte wat bij ons 'Pokemon Cafe' noemt, hopelijk is het snel opgelost bij hun wij hebben er geen last van in ieder geval ;D

[W] - Kies 1 kado


In Australie vieren ze hun verjaardag nog meer want je kan nu kiezen op deze pagina uit 6 kado's, wat er in die kado's zit is nog niet bekend maar je krijgt dan op een bepaalde datum een gratis meubel dat in het kado zit, heb jij de leukste kado uitgezocht of had je toch een andere moeten kiezen? surprise, surprise! :)

[W] - Noorweegse manager



QueenSibidi de Hotel manager van Noorwegen is er vandaag voor het ena laatst ze heeft besloten iets anders te gaan doen in der leven, morgen is ze voor het laatst dus neem nog afscheid nu het nog kan.

Dit betekend dat ze het even zonder manager moeten doen, maar iedereen verwacht dat de Hotel manager van Noorwegen in Noorwegen woont maar dat is niet zo, het kantoor van Noorwegen zit samen met enkele andere kantoren in Denemarken en er is dus ook Deense staff aan het werk voor Noorwegen, om een ingewikkeld verhaal toch een beetje begrijpbaar te maken... ze kunnen Noors ;D

[R] - Ruimtes met sneeuw

Na dat Habbo slijm in de openbare ruimtes had laten lopen tijdens HabboWeen is het nu de beurt aan sneeuw, 4 openbare ruimtes zijn besneeuwd met sneeuw, wat is hier aan de hand of is dit een teken voor de geweldige feestmaand die ons te wachten staat?

Dit zijn de openbare ruimtes:



woensdag 26 november 2008

[W] - Elke dag een pinguin

Tijdens de kerst krijg je elke dag als je je inlogt op Habbo een Pinguin kado dit moest geheim blijven maar geheimen bestaan niet en zoals je kunt zien in de onderstaande screen is het bewijs er, wereldwijd word er elke dag vanaf december een van de vele pinguins uitgedeeld, zorg dat je er elke dag bij bent want zover er nog bekend is zal deze gewoon aan iedereen gegeven worden en is er geen limiet.

Dat is nog eens een vet kado!

dinsdag 25 november 2008

[R] - 6 nieuwe badges

Er zijn weer 6 nieuwe badges ontdekt, het gaat om de hoogst waarschijnlijk om nieuwe Neon badges die in de oosterse landen gebruikt zal worden, tot hoever dit waar is zal ik niet durven zeggen. Dit zijn ze:






[W] - Ruilwaardes zijn nep


Beste Habbo's,

Hier een klein spoedberichtje, sommige Habbo's geloven dat ruilwaardes echt zijn en dat de ruilwaardes op bepaalde site's word gemaakt door moderators of staffleden uit het hotel maar niets is minder waar, deze site's worden gewoon bijgehouden door andere Habbo's die als ze het leuk vinden eventjes een cijfertje naar boven of naar onder veranderen zodat ze er zelf altijd profeit van hebben, het is natuurlijk erg handig om bepaalde waardes met elkaar af te spreken er is ook niks mis mee maar maak het niet te bond en geef geen 16 hc uit voor een grasperkje maar een bepaald aantal HC wat je er zelf voor wilt geven.

Ruilwaardes zijn nep bespreek met de andere ruiler hoe jullie de ruil gaan doen maar onthoud wel dat je zelf nog altijd beslist voor je eigen meubels.

Hieronder een screenshot wat aanleiding heeft voor dit bericht de namen zijn ontzichtbaar want wat privacy mag ook wel.

[B] - Kamer ontzichtbaar


Er was laatst enkele bugs dankzij scripters waardoor je constant in een bepaalde kamer een error kreeg dit is opgelost maar... voor de Habbo's die bij hun eigen kamer de eigenaar naam weergeven heeft uitgevinkt kan ook niet gevonden worden met zijn kamer, door een klein foutje worden alleen de kamers weergeven aan andere waarvan de eigenaar heeft aangevinkt dat zijn naam gezien mocht worden.

Zet dus je naam weergeven op JA en je kamer kan gewoon gevonden worden.

Over de scripters error kan je hier meer over lezen.

[R/W] - Thanksgiving

In Amerika zijn er vele extra's bij deze bijzondere feestdagen bij hun, voor iedereen die een tekst invult op deze pagina krijgt een gloedje nieuwe Thanksgiving badge opgespeld, is deze niet mooi?

De catalogus is ook opgevuld met enkele meubels van kalkoenen tot gele iced en van gele iced tot rode pura en nog meer, ga dus zeker even kijken!

Voor de Habbo Home fans zijn er 5 gratis stickers verkrijgbaar in de webcatalogus, het word dus zeker een knallerrrrrrr dit jaar! :)

maandag 24 november 2008

[W] - Frankrijk 4 jaar


Lang zal ze leven lang zal ze leven in de gloria in de gloria hiep hiep hoera, Frankrijk is 4 jaar... en dit word gevierd!!

Je kan een gratis 4 jaars badge krijgen op deze pagina, het is wel belangrijk dat je het antwoord "Oui" aan klikt anders krijg je hem niet, je krijgt hem later pas en niet direct.

Gefeliciteerd Frankrijk!